Home Tags Sisindiran wawangsalan

Tag: Sisindiran wawangsalan

Sisindiran Wawangsalan

Teu benang di piring leutik Teu beunang di pika isin Wangsalna : Pisin Maung tutul saba kasur Diri teu ngeunah cicing...

Masih Hangat

close