Home Tags Sisindiran sesebred

Tag: Sisindiran sesebred

Sisindiran Sésébréd Piwuruk

Halo Pelanggan Rajasoal.com- Sisindiran Sésébréd Piwuruk Titiran eunteup ngajajar    Bangkuang palid ka sisi    Sisindiran opat jajar   Aya cangkang...

Sisindiran Paparikan

Halo Pelanggan Rajasoal.com-Sisindiran Paparikan Ieu di handap aya sababaraha conto sisindiran paparikan anu eusina mangrupa piwuruk atawa nasѐhat, silihasih jeung...

Sisindiran Sésébréd Atawa Banyol

Leuleumpangan meuli asmun Jalanna ka Panyingkiran Ulah sok loba ngalamun Mending urang sisindiran Itu naon itu naon Anu hideung na bujalna...

Sisindiran Warga Darussalam

Meuli obat ka Walanda Heug diinum ngarah cageur Saha guru basa sunda Keur kasép téh meuni bageur Septémber bulan Agustus Ka...

Sisindiran Urang Sunda : Sésébréd Atawa Banyol

Kaso pondok osok nyogok Kaso panjang osok nyugak Anu pondok jadi orok Anu panjang jadi budak Cau naon cau naon cau...

Sisindiran Sésébréd

Leuleumpangan meuli timun Meulina ka panyingkiran Dari pada urang ngalamun Mending heureuy sisindiran ….hayu atuh! Prung ah!.... ...

Masih Hangat

close