Home Tags Pelajaran Bahasa Jawa Kelas 4 SD

Tag: Pelajaran Bahasa Jawa Kelas 4 SD

Kumpulan Soal Uas Bahasa Jawa Online Kelas 4 Sd Semester 1 ( Ganjil )...

Soal UAS Bahasa Jawa Online Kelas 4 SD Semester 1 ( Ganjil ) - Langsung Ada Nilainya Dalam postingan ini,...

Download Soal Uas Bahasa Jawa Kelas 4 Sd Semester 1 (Ganjil) Dan Kunci Jawaban

Kali ini Rajasoal.com ingin membagikan Download Soal UAS Bahasa Jawa Kelas 4 (Empat) SD Semester 1 (Ganjil) dan Kunci Jawabannya yang sanggup didownload dengan gampang...

Kumpulan Arane Wit, Pentil, Woh, Isi, Godong Lan Kembang

ARANE WIT 1. Wit aren arane ruyung 2. Wit gedhang aranE debog 3. Wit jagung arane tebon 4. Wit...

Kumpulan 47 Arane Godong

ARANE GODONG 1. Godhong aren arane dliring 2. Godhong asem arane sinom 3. Godhong awar-awar arane dongeng 4. Godhong...

Kumpulan 12 Jenenge Pandhita Lan Pertapane

Gambar : Resi Subali 1. Begawan Abiyasa pratapane ing Saptaarga 2. Begawan Anoman Pertapane ing Kendhalisada 3. Begawan Ciptahening Pertapane...

Kumpulan 28 Jenenge Ratu Lan Negarane

Gambar  : Prabu Puntadewa 1. Prabu Arjuna Sasrabahu ratu ing Maespati 2. Prabu Abiyasa Ratu ing Ngastina 3. Prabu Baladewa...

Kumpulan 25 Jenenge Satriya Lan Kasatriyane

Gambar : Raden Werkudara 1. Raden Abimayu satriya ing Plangkawati 2. Raden Anoman satriya ing Kendhalisada 3. Raden Antareja satriya ing...

Kumpulan Nama-Nama, Ciri-Ciri Dan Sifat-Sifat Punakawan

Punakawan ialah tokoh pewayangan yang merupakan sosok-sosok pengasuh dari Pandhawa (Punthadewa, Werkudara, Janaka, Nakula dan Sadewa).  Nama-nama Punakawan :  1....

Kumpulan 40 Tuladha ( Rujukan ) Penyandra Lan Artine / Tegese

Ing ngisor iki tuladha-tuladha Penyandra Lan Artine / Tegese : Alise nanggal sepisan...

Masih Hangat

close