Home Sisindiran Sisindiran Piwuruk Atawa Naséhat

Sisindiran Piwuruk Atawa Naséhat

1
0
Ngala kuya jeung mang Uda
Ngala hurang jeung mang Diran
Héy baraya urang sunda
Hayu urang sisindiran

Rujak cikur rujak bebek
Loba nu rék ngadaharna

Jalma nu sok gedé ambek
Bakal kaduhung ahirna
Ka Ema silaturahmi
Teu hilap nyandak seupaheun
Jalma nu alus budi
Pasti loba nu resepeun

Lamun ulin ka Talaga
Balikna sok barangbawa
Lamun urang hayang surga
Jalanna nyaeta takwa

Ka pasar mésér ragaji
Ragajina tinggal dua
Boga budak pinter ngaji
Nu reueus niscaya kolotna

Ka warung meuli katuncar
Sakalian meuli jahé
Mun budak kedul diajar
Hanjakalna ke geus gedé

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here